CUBIC Modulsystem

3 TING, SOM CUBIC OG LEGO HAR TIL FÆLLES

Vidste du, at CUBIC og LEGO har mange fælles træk og værdier?

 

1. Modulsystem af standarddele

Du kender sikkert LEGO meget godt. De små klodser, som du kan bygge på mange forskellige måder ved hjælp af standarddele. Denne populære måde har vundet ekstrem popularitet verden over.

CUBIC har mange af de samme idéer som LEGO. CUBIC er baseret på et modulopbygget system til indkapsling af eltavler. Det betyder, at du kan bruge de enkelte dele og samle dem for at lave præcis det kabinet, du har brug for. Det giver en fleksibel løsning, der passer til netop dine behov. På samme måde som LEGO-klodserne gør det muligt at bygge næsten enhver løsning, du ønsker. Og hvis du på en eller anden måde ønsker at opbygge dit kabinet på en anden måde, så gør CUBIC det også muligt for dig - ligesom LEGO gør det, når du bygger med klodserne.

CUBIC og LEGO bruger stadig de samme standarddele som i begyndelsen. CUBIC har konstant fokus på at udvikle vores produkter og gøre vores produkter endnu bedre.

 

2. Samme oprindelse

Hvis du kommer fra Danmark, så ved du sikkert, at LEGO er dansk. LEGO blev nemlig grundlagt i 1932 i Danmark. På samme måde, om end et par år senere, blev CUBIC-Modulsystem A/S grundlagt i Brønderslev i 1973.

CUBIC har ligesom LEGO holdt fast i vores værdier og fokuseret på at blive grønnere.

 

3. Leveres med en komplet vejledning

Når du køber en LEGO pakke, får du præcis de dele, du har brug for, og en grundig vejledning i, hvordan du bygger den. Det er den samme måde, vi leverer vores produkter på hos CUBIC. Vores løsninger leveres med en komplet vejledning, der gør det nemt for dig at bygge det elektriske kapsling.

Selv om CUBIC's Modular System ikke er et legetøj af plastik, har vores løsning gjort det sjovt, hurtigt og nemt at bygge din elektriske kapsling.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores modulsystem eller andet, så kontakt os.